Кременчуцька газета
Kremenchuk, Poltava Oblast, Ukraine
Середа, 26 Січня 2022
Facebook Twitter Instagram Кременчуцька газета на Youtube

Вы здесь

Морозиво, що поєднує смак дитинства і сучасні іновації, доступно кожному

 

30 листопада 2021 08:05

Смачний продукт, що задовольняє будь-який вкус незалежно від пори року, називається морозиво. Видів і сортів існує величезна кількість. З кожним роком зростає популярність органічних продуктів. Якщо ви маєте бажання насолоджуватися смаком натурального морозива, варто звернути увагу на сайт Vinzerfood.com.ua (https://vinzerfood.com.ua/sladosti/morozyvo), де надані різні види органічного морозива на будь-який смак.

Види морозива:

  • тверде,
  • м'яке.

Тверде морозиво виготовляють на холодокомбінатах

Процес приготування включає ряд певних послідовний операцій в спеціально обладнаному цеху.

Його етапи:

  • приготування і обробка суміші;
  • фрезерування;
  • фасування;
  • загартовування;
  • упаковка;
  • зберігання.

Дотриманні технології виробництва необхідно для отримання корисної смачної продукції.

Суміш

На цьому етапі змішуються всі компоненти. Потім готова суміш проходить спеціальне очищення від різних хімічних домішок і відправляється на визрівання.

Фрезерування

Рідка суміш перетворюється в морозиво. Відбувається безперервний процес збивання повітрям і охолодження при температурі мінус чотири.

Фасування і загартовування

На цих етапах морозиво розподіляють в тару і піддають шоковому заморожуванню. Температура опускається до мінус 37 градусів.

Упаковка і зберігання

Після цього упаковане морозиво для перевезення по точкам поміщають на період зберігання в спеціально обладнані складські приміщення.

М'яке морозиво на відміну від твердого не загартовується

Таке морозиво не можна довго зберігати. Готується воно безпосередньо перед самим вживанням в їжу. Його пропонують в кафе, ресторанах. У спеціальну готову суміш додають кип'ячену воду і відправляють фрезерувати.

Таке морозиво відрізняється за смаком і по температурі. М'яке морозиво тепліше, в ньому яскравіше відчувається вкус. Воно рекомендуеться людям, які мають схильність до захворювань горла, але дуже хочуть ласувати морозивом.

Інгредієнти для приготування морозива: молоко, вершки, фрукти або фруктові соки - це основні інгредієнти першого натурального морозива, без додавання будь-яких підсилювачів смаку, всіляких емульгаторів, консервантів, барвників і стабілізаторів.

У наш час наука йде великими темпами в сторону виробництва екологічних товарів, органічних продуктів.

Натуральність і природна чистота морозива починається з трави, яку їсть корова, і з чистоти плантацій для вирощування фруктів, які потім використовуються у виробництві.

Прогрес та інновації виступають на стороні збереження здоров'я людини.

На правах реклами

Підписуйся на розсилку новин на каналі Telegram. Дізнавайся першим найважливіші та найцікавіші новини!

Facebook Twitter Instagram Кременчугская газета на Youtube telegram Facebook Live
Якщо Ви знайшли помилку в тексті, виділіть слово, натисніть CTRL + Enter і відправте повідомлення в редакцію

 

Інші новини

Орфографическая ошибка в тексте:
Чтобы сообщить об ошибке, нажмите кнопку "Отправить сообщение об ошибке". Также вы можете добавить свой комментарий.

Ми в Telegram

Підписатися