Кременчуцька газета
Kremenchuk, Poltava Oblast, Ukraine
Четверг, 26 Листопада 2020
Facebook Twitter Instagram Кременчуцька газета на Youtube

Вы здесь

Електром'ясорубка: як вибрати

 

26 жовтня 2020 14:40

Електром'ясорубка значно полегшує працю домогосподарки. Її пристрій досить примітивний, вона складається з:

  • корпусу;
  • ножа для подрібнення;
  • решітки та фіксуючого диска;
  • шнекового вала;
  • приймача для продуктів:
  • штовхача.

У кожній моделі можуть варіювати додаткові елементи і насадки. В домі вона може використовуватися майже щодня.

На що спроможна електром'ясорубка

Виробники побутової техніки намагаються поповнити лінійки новинками, споживачі стали більш вимогливими, тому доводиться дивувати їх якимись цікавими рішеннями або інноваціями. Багатьом подобається м'ясорубка Bosch, приваблює не тільки функціональність і довговічність, але і прийнятна ціна на техніку. Якщо порівняти механічні вироби, що використовувалися раніше, можна побачити одну важливу особливість: приймач для продуктів в сучасних моделях подовжений, що виключає ризик потрапляння пальців в обертовий механізм.

Які операції можна виконувати на електром'ясорубці?

  • Подрібнити всі види м'яса, риби або птиці;
  • шинкувати овочі;
  • віджати сік з м'яких овочів і фруктів;
  • виготовити локшину або спагетті;
  • сформувати печиво з пісочного тіста.

Електром'ясорубка: як вибрати

В супермаркетах побутової техніки можна побачити великий асортимент електром'ясорубок. Щоб не переплачувати за непотрібні функції і вибрати модель, яка повністю відповідає вашим вимогам, перед покупкою визначте для себе важливі параметри:

  • потужність - вона може коливатися від 400 до 2200 Вт. Малопотужні моделі не впораються з жилами і жорсткими шматками, однак вони продаються за меншою ціною. Домогосподаркам цілком достатньо їх продуктивності. Якщо ж ви плануєте використовувати м'ясорубку щодня і для обробки великих обсягів, вам варто витратитися на професійну техніку;
  • наявність реверсу - обертання в зворотному напрямку дозволяє легко звільнити ніж та шнек від жорстких частин. Якщо ця функція в м'ясорубці не передбачена, господині доведеться розбирати механізм і очищати його вручну;
  • захист від перевантаження - виробники використовують кілька варіантів - блокування за допомогою втулки-запобіжника, пластин, які замикаються при роботі мотора, термоелемента. Якщо захист від перевантаження не передбачений (в найдешевших моделях), ризик виходу обладнання з ладу при першому ж перегріві двигуна або заклинювання шнека занадто великий;
  • матеріал корпусу - можливе виконання в пластиці і металі. Перший дешевше і естетичніше, другий безпечніше і міцніше. Пластик може спалахнути від перегріву або розколотися при ударі.
На правах реклами

Підписуйся на розсилку новин на каналі Telegram. Дізнавайся першим найважливіші та найцікавіші новини!

Facebook Twitter Instagram Кременчугская газета на Youtube telegram Facebook Live
Якщо Ви знайшли помилку в тексті, виділіть слово, натисніть CTRL + Enter і відправте повідомлення в редакцію

Інші новини

Орфографическая ошибка в тексте:
Чтобы сообщить об ошибке, нажмите кнопку "Отправить сообщение об ошибке". Также вы можете добавить свой комментарий.

Ми в Telegram

Підписатися