Кременчугская газета
Kremenchuk, Poltava Oblast, Ukraine
Facebook Twitter Instagram Кременчугская газета на Youtube

Вы здесь

Заслуженого артиста України Андрія Князя на творчість надихає кохана людина і природа: море та Карпати

12 февраля 2020

Ексклюзивне інтерв’ю.

Українська співак, Заслужений артист України Андрій Князь нещадовно гастролював у нашому регіоні і розповів Кременчуцькій газеті про кохання, своїх шанувальниць і вечірки після мандрівок. 

- Ваша творча кар’єра розпочалась у 1998 році на фестивалі моди «Зірки Галичини». Хто тоді допомагав вам робити перші кроки на великій сцені?

- По-перше, це було давно. Цього року вже 22 роки минуло відтоді. Мені завжди допомагали добрі люди. Дякую Богу, мені зустрічались люди, які мене вели по житті. І все відбулося. Ці люди були щирі, добрі і з ними я йшов по житті. Хочу подякувати окремо тим, хто мені допомагав. Це була Ірина Мазур, керівник колективу «Життя», Руслана Лижичко, Олександр Ксенофонтов (чоловік Руслани), Це були ті люди, які допомогли у становленні такого артиста, як Андрій Князь.

- Що зараз для вас головне під час виступів на великій сцені?

- Головне те, що ти відчуваєш. Ти отримуєш любов публіки. Відчуваєш те, що ти хочеш співати і що тобі подобається. І те, що подобається глядачеві. Це внутрішня сила, з якою я йду, є моїм стержнем.

- Вас можна назвати тусовщиком?

- Ні. Років з 10 тому я тусувався скрізь. Відкрили ресторан – я там, презентація – теж. Зараз можливо переріс, а можливо, вже не так цікаво.

- Як часто вам телефонують прихильниці?

- Колись частіше телефонували, зараз – менше. Слава Богу, що вони в мене є.

- Про зустрічі з ними домовляєтесь?

- Так. Чесно, дуже добре, що є соціальні мережі. Там можна з усіма зустрітися, списатися, переговорити. І онлайн поспілкуватися.

- Чим Ви б займались, якби не співали?

- Це складне питання. Я напевно, подорожував би ще більше, ніж зараз. А ще кулінарія є одним з моїх захоплень. Я дуже добре готую. Це за відгуками всіх друзів, рідних, знайомих. Не виключно, що був би тревел-блогером.

- Яка Ваша улюблена страва? Яку страву ви любити готувати?

- Найулюбленіша страва – вареники моєї мами. Люблю готувати різні страви: це і реберця в сметані, і качка за моїм фірмовим рецептом.

- Спостерігаючи за вашою Інстаграм –сторінкою, бачимо, що багато подорожуєте. Що привозите з поїздок?

- Сувеніри (якісь тарілочки і сувеніри ) – то банально. Щодо рецептів, що у кожній країні щось черпаю, якісь рецепти. І влаштовую тревел-вечірку для друзів. Навіть для тих, з ким мандрував. Виходить чудово.

- Хто надихає Вас на творчість?

- Звичайно, це кохана людина. Звичайно, це велике почуття кохання, яке переповнює, ті люди, які знаходяться поруч. І звичайно, це природа. Наші українські Карпати. Без моря я теж жити не можу.

- Продовжіть фразу «Кохання – це…»

- Кохання - це все.

- Напередодні Свята всіх закоханих розкажіть, кого ви будете вітати?

- Звичайно, я буду вітати всіх жінок України, свою кохану жінку. Однозначно бажаю усім: будьте закоханими. Бо закоханий я. І це велике почуття. Кажу всім: кохайте і будьте коханими!

 

Олег Булашев

Фото і відео Кирила Воронцова

Если Вы нашли ошибку в тексте, выделите слово, нажмите CTRL+Enter и отправьте сообщение в редакцию
Афиша Кременчуга
Орфографическая ошибка в тексте:
Чтобы сообщить об ошибке, нажмите кнопку "Отправить сообщение об ошибке". Также вы можете добавить свой комментарий.

Мы в Telegram

Подписаться