Кременчугская газета
Kremenchuk, Poltava Oblast, Ukraine
Четверг, 4 Июня 2020 года
Facebook Twitter Instagram Кременчугская газета на Youtube

Вы здесь

Кременчужани чекають на бездоганний хліб. І вони його отримають!

 

5 июля 2019 10:00

Уже в липні кременчужани ласуватимуть якісно новими смаками хліба від Кохнівського хлібозаводу. Традиційний формовий та сучасний тостовий готові до старту продажів і обіцяють фантастичні смакові враження з першого шматочка.

Чому саме тостовий та формовий

Бо цього хочуть мешканці міста! За словами директора Кохнівського хлібозаводу Сергія Ващенка, маркетологи підприємства проведели велике опитування серед кременчужан. Більшість опитаних зізналася, що у торгових мережах не вистачає якісної «цеглинки» – як у дитинстві, та правильного тостового хліба – з дрібнопористим м’якушем та унікальним солодкуватим смаком.

Виклик було прийнято. Кохнівський хлібозавод наважився оживити класику і створити для мешканців міста той хліб, якого вони найбільше потребують.

Вам буде смачно!

Нові хліби унікальні від самого моменту народження. Їх виготовляють на хлібопекарському обладнанні від провідної італійської компанії «Gostol», яка відома застосуванням новітніх технологій та індивідуальними рішеннями для кожного замовника. Тостовий і формовий готують безконтактним способом за ретельно розробленими технологічними процесами та досконалою рецептурою.

Тестові примірники формового хліба вразили навіть працівників підприємства. Це ж та сама «цеглинка» з дитинства! Той самий особливий, ні з чим не зрівняний смак, той самий аромат і та сама скоринка, що її хочеться відірвати і ще теплою покласти до рота.

Перші булки тостового також вище всіх похвал. Це справжній італійський стандарт. Запашна скоринка, ледь солодкуватий смак, ідеальний дрібнопористий м’якуш.

Світові рецепти з українським хлібом

Ми можемо довести, що наш український хліб не такий вже й простий. І для цього скористаємося рецептами всесвітньо відомого шеф-кухаря Джеймі Олівера, ведучого кулінарних шоу та автора десятків книг про корисне харчування.

Проста класика – тост із джемом. Джеймі рекомендує підсмажити тостовий хліб у тостері, але уважно стежити, щоб не перепікся. Із холодильника дістати вершкове масло й одразу відкрити баночку джему. На ще теплий тостик швидко намастити масло, зверху додати джем. І з гарячим чаєм можна вже насолоджуватися яскравим збалансованим смаком.

- Багатьом із нас треба показувати навіть найбанальніші речі або хоча б нагадувати про них. – Ось що говорить Джеймі про такий простий, але поживний тост.

Наступний рецепт від Джеймі – для двох скибочок формового хліба. Змастити хліб оливковою олією та нанести на обидва шматочки трохи ніжної гірчиці. На першу скибочку викласти порізаний слайсами твердий сир. На сир покласти шинку. Накрити всю цю смакоту другою скибочкою формового – і все разом обсмажити на сухій пательні, щоб сир трохи розплавився. Цей рецепт від відомого кухаря ну дуже простий. Його секрет у тому, як говорить Джемі, щоб взяти найкращий сир, найсмачнішу шинку і, звичайно, якісний хліб. Такий, як наш новий формовий.

Стежте за новинами

Упевнені, ви вже хочете бути в числі перших дегустаторів нового хліба. Всі новини про формовий та тостовий від Кохнівського хлібозаводу можна дізнатися, підписавшись на наші сторінки у соцмережах.
Шукайте нас у Facebook 

Кохнівський хлібозавод у мережі Instagram

На правах рекламы

Подпишись на нас

Facebook Twitter Instagram Кременчугская газета на Youtube telegram Facebook Live
Если Вы нашли ошибку в тексте, выделите слово, нажмите CTRL+Enter и отправьте сообщение в редакцию

Другие новости

Орфографическая ошибка в тексте:
Чтобы сообщить об ошибке, нажмите кнопку "Отправить сообщение об ошибке". Также вы можете добавить свой комментарий.

Мы в Telegram

Подписаться