Кременчугская газета
Kremenchuk, Poltava Oblast, Ukraine
Пятница, 14 Августа 2020 года
Facebook Twitter Instagram Кременчугская газета на Youtube

Вы здесь

«Кременчукм’ясо» сьогодні іменинник: вітання працівникам та покупцям

 

14 июля 2020 13:15

На підприємстві пишаються, що пригощають всю Україну, вірять у свою справу, і з любов’ю виконують свою роботу!

Сучасне підприємство м’ясопереробної промисловості «Кременчукм’ясо» має понад сторічну історію. За цей час воно постійно вдосконалювало виробництво, зберегло якість та примножило різноманіття смаку продукції. Звісно, у підприємства були часи розвитку та занепаду.

1990-ті роки перебудови виявились для Кременчуцького м’ясокомбінату доволі тяжкими. Підприємство опинилось на межі банкрутства. Та доля готувала новий зліт.

14 липня 1998 року, оновленою управлінською командою, під керівництвом Бабаєва Олега Мейдановича створено Відкрите акціонерне товариство «Кременчукм’ясо».

Тож сьогодні підприємство святкує День народження!

Голова правління підприємства Ірина Дроздова вітає колег зі святом і дякує за відповідальний і професійний підхід до справи, примноження трудових традицій!

Вона бажає колегам щасливого життя у злагоді та добробуті!

Ірина Дроздова зазначає, що у 1998 році досвідчені майстри приготування м’ясних та ковбасних виробів взяли курс на якість, запровадивши сучасні європейські технології виробництва, водночас зберегли та втілили кращі традиції попередніх поколінь. За більш, ніж 20 років ПрАТ «Кременчукм’ясо» досягнуло амбітної мети - виготовлення тільки високоякісної продукції та завоювання лідируючих позицій на вітчизняному ринку.

Голова правління підприємства зазначає, що у співробітників Кременчуцького м’ясокомбінату завжди була почесна, відповідальна й благородна місія – нагодувати людей. А значить, піклуватися про здоров’я своїх земляків і співвітчизників, а ще – формувати їх позитивний настрій!

Кременчуцький м’ясокомбінат дав путівку в життя багатьом молодим людям. Прийшовши на підприємство зовсім юними, дослухаючись до порад наставників, кожен міг вирішувати, як будувати свою професійну кар’єру. Як наслідок, одні закінчували технікуми ті інститути, інші вдосконалювали свою майстерність, працюючи безпосередньо у цехах. Але кожен, хто бажав, неодмінно ставав професіоналом своєї справи і отримував повагу і гідну винагороду за працю.

У цей день на підприємстві, безумовно, згадують колишніх керівників і народного мера Кременчука Олега Бабаєва.

Так біля меморіальної дошки Олегу Бабаєву та на його могилі покладені квіти пам’яті і пошани.

Слова подяки лунають від трудового колективу «Кременчукм’ясо» на адресу покупців, а Ірина Дроздова зазначає, що колектив з великою відповідальністю перед споживачами та діловими партнерами тримає високу планку у формуванні внутрішньої та зовнішньої стратегії виробництва, оновлює і розширює виробничі потужності, розширює ринки збуту.

Одним із лідерів у сфері виробництва м’ясної продукції «Кременчукм’ясо» робить постійний контроль якості сировини та готових ковбасних і м’ясних виробів, адже головною метою компанії є забезпечення українців смачною і якісною продукцією.

На підприємстві пишаються, що пригощають всю Україну, вірять у свою справу, і з любов’ю виконують свою роботу!

«Кременчуцька газета» вітає трудовий колектив «Кременчукм’ясо» зі святом і бажає підприємству - процвітання, а його працівникам здоров’я та щастя!

Нагадаємо, губернатору Синєгубову на «Кременчукм'ясо» розповіли секрети виробництва, а він, оглянувши підприємство, сказав, що вважає його візитівкою.

 

 

Олег Булашев

Підписуйся на розсилку новин на каналі Telegram. Дізнавайся першим найважливіші та найцікавіші новини!

Facebook Twitter Instagram Кременчугская газета на Youtube telegram Facebook Live
Если Вы нашли ошибку в тексте, выделите слово, нажмите CTRL+Enter и отправьте сообщение в редакцию

Другие новости

Орфографическая ошибка в тексте:
Чтобы сообщить об ошибке, нажмите кнопку "Отправить сообщение об ошибке". Также вы можете добавить свой комментарий.

Мы в Telegram

Подписаться